Notícies · Noticias · News

02·06·2011: Presentació del llibre DOCUMENTS DE LA PINTURA VALENCIANA MEDIEVAL I MODERNA III (1401-1425)



El dia 2 de juny, es va fer la presentació del llibre Documents de la pintura valenciana medieval i moderna III (1401‐1425). L'acte va tenir lloc a la Sala d'Actes del Museu de Belles Arts de València. Van intervindre Paz Olmos, Directora general de Patrimoni Cultural Valencià de la Generalitat Valenciana i Felipe Vte. Garín, Catedràtic d’Història de l’Art de la Universitat Politècnica de València. També comptà amb la presència de Luisa Tolosa, Ximo Company i Joan Aliaga, editors del llibre.
 

El día 2 de junio, se hizo la presentación del libro Documents de la pintura valenciana medieval i moderna III (1401‐1425). El acto tuvo lugar en la Sala de Actos del Museo de Bellas Artes de Valencia. Intervinieron Paz Olmos, Directora General de Patrimonio Cultural Valenciano de la Generalitat Valenciana i Felipe Vte. Garín, Catedrático de Historia del Arte de la Universidad Politécnica de Valencia. También contó con la presencia de Luisa Tolosa, Ximo Company y Joan Aliaga, editores del libro.

On June 2nd, was presented the book Documents de la pintura valenciana medieval i moderna III (1401‐1425). The event will took place in the Hall of the Museum of Fine Arts in Valencia. Speakers were Paz Olmos, General Director of Cultural Heritage of the Generalitat Valenciana; Felipe Vte. Garin, Professor of Art History at the Polytechnic University of Valencia. Was also attended also by Luisa Tolosa, Ximo Company and Joan Aliaga, publishers of the book.