Notícies · Noticias · News

07·09·2011: Ponència del prof. Ximo Company al Congrés "Dones i Literatura"

Del 6 al 9 de setembre de 2011 es du a terme a l'Aula Magna de la Universitat de València el Congrés Internacional "Dones i Literatura. Entre l'Edat Mitjana i el Renaixement". En aquest marc el professor Ximo Company presentarà el dimecres 7 a les 12:30 h., la seva ponencia, titulada: "L'assumpció del rol Borja en la Duquesa Maria Enriquez de Gandia".
El congrés és part central de la celebración del 2011 com a Any Isabel de Villena per part de la Institució Alfons el Magnànim, difusora de la cultura de les humanitats d'àmbit valencià, espanyol i universal. (+ info)

Del 6 al 9 de septiembre de 2011 se llevará a cabo en el Aula Magna de la Universidad de Valencia el Congreso Internacional "Dones i Literatura. Entre l'Edat mitjana i el Renaixment". En dicho marco el profesor Ximo Company presentará el miércoles 7 a las 12:30 h., su ponencia, titulada: "L'assumpció del rol Borja en la Duquesa Maria Enriquez de Gandia".
El congreso es parte central de la celebración del 2011 como Año Isabel de Villena por parte de la Institución Alfonso el Magnánimo, difusora de la cultura de las humanidades de ámbito valenciano, español y universal.  (+ info)

On september 6th to 9th, 2011 it will be held the International Congress "Dones i Literatura. Entre l'Edat Mitjana i el Renaixement" in the Aula Magna of the University of Valencia. Professor Ximo Company will present his paper entitled "L'assumpció del rol Borja en la Duquesa Maria Enriquez de Gandia" in this context, on wednesday 7th at 12:30 h.
The conference is part of the celebration of 2011 as the year Isabel de Villena by the Institution Alfons el Magnànim, diffusor of the culture of the humanities in the Valencian, Spanish and universal fields. (+ info)