Notícies · Noticias · News

04·05·2011: Reunió d'una comissió de treball del "Centre d'Investigació Medieval i Moderna" (CIMM)

Va tenir lloc a la Universitat Politècnica de València. Es va comentar la finalització i feliç sortida d'impremta del III volum de la col·lecció Documents de la pintura valenciana medieval i moderna, 1401-1425 (a cura de Lluïsa Tolosa, Ximo Company i Joan Aliaga, 2011), que en breu es presentará a València, i les línies de treball (banc de dades documental, tasques d'arxiu, revisió, transcripció i edició de documents) per als propers 12 mesos.

Tuvo lugar en la Universidad Politécnica de Valencia. Se comentó la finalización y feliz salida de imprenta del III volumen de la colección Documents de la pintura valenciana medieval i moderna, 1401-1425 (a cargo de Luisa Tolosa, Ximo Company y Joan Aliaga, 2011), que en breve se presentará en Valencia, y las líneas de trabajo (banco de datos documental, tareas de archivo, revisión, transcripción y edición de documentos) para los próximos 12 meses.

It took place at the Polytechnic University of Valencia. It was  about the finalization and printing of volume III of the Documents de la pintura valenciana medieval i moderna, 1401-1425 collection  (by Luisa Tolosa, Ximo Company and Joan Aliaga, 2011), to be presented soon at Valencia, and lines of work (document database, file tasks, review, transcription and editing of documents) for the next 12 months.