Notícies · Noticias · News

El CAEM en Nova York


La visita al Metropolitan Museum de Nova York l'octubre de 2011, va permetre l'estudi de meravelles pictòriques com ara l'esplèndid retrat que Diego Velázquez realitzés del seu esclau i aprenent Juan de Pareja. L'excel·lència del retrat va ser tal que el pintor ho va exposar públicament i li va merèixer ser admès a la Congregació dels Virtuosos del Panteó.
L'obra va ser adquirida pel Museu el 1970 al preu més alt fins llavors pagat per un quadre: 5,5 milions de dòlars. 

La visita al Metropolitan Museum de Nueva York  en octubre de 2011, permitió el estudio de maravillas pictóricas tales como el espléndido retrato que Diego Velázquez realizara de su entonces esclavo y aprendiz Juan de Pareja. La excelencia del retrato fue tal que el pintor lo expuso públicamente y le mereció ser admitido en la Congregación de los Virtuosos del Panteón.
La obra fue adquirida por el Museo en 1970 al precio más alto hasta entonces pagado por un cuadro: 5,5 millones de dólares.

The visit to the Metropolitan Museum of New York on october 2011, allowed the study of pictorial wonders such as the splendid portrait that Diego Velázquez made to his slave and apprentice Juan de Pareja. The excellence of the portrait was such that was publicly exhibited by the painter and earned his admission to the Congregation of the Virtuosi of the Pantheon.
The artwork was acquired by the Museum in 1970 at the highest price previously paid for a painting: 5.5 million $.