Notícies · Noticias · News

11·2011: Nova publicació de la Real Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles de València: "Ut pictura poesis"

Nova publicació de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles, en la qual es difonen les conferències dictades en el cicle dedicat a les relacions existents entre les imatges i les paraules: Ut pictura poesis.
Aquest cicle de conferències, que es va dur a terme el 2009 a la seu d'Alacant, va reunir entre els seus ponents a destacats especialistes en Literatura i Història de l'Art sota la direcció de l'Acadèmic delegat a Alacant de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles i membre assessor del CAEM, el Dr Lorenzo Hernández Guardiola. 

Nueva publicación de la Real Academia de Bellas Artes de San Carlos, en la que se difunden las conferencias dictadas en el ciclo dedicado a las relaciones existentes entre las imágenes y las palabras: Ut pictura poesis. 
Este ciclo de conferencias, que se llevó a cabo en el 2009 en la sede de Alicante, reunió entre sus ponentes a destacados especialistas en Literatura e Historia del Arte bajo la dirección del Académico delegado en Alicante de la Real Academia de Bellas Artes de San Carlos y miembro asesor del CAEM, el Dr. Lorenzo Hernández Guardiola. 

A new publication of the Real Academia de Bellas Artes de San Carlos, for dissemination of the lectures of a series devoted to the relationship between images and words: Ut Pictura poiesis.
Those conferences that took place in 2009 at the headquarters of Alicante, gathered among its speakers outstanding specialists in literature and art history under the direction of the Alicante Academic delegate of the Royal Academy of Fine Arts of San Carlos, and CAEM advisor, Dr. Lorenzo Hernandez Guardiola.